DHTML Menu / JavaScript Menu Powered by Milonic
Already a member? Sign In

Village Journals help
Resonate your identity with Naseeb journals. Express your opinions, share your thoughts, post your writings and connect with like minded people through the power of expression.

Some Basic Facts about Bruce Lee


1) What is Bruce Lee's favorite vegetable?
Ans: Mu Lee

2) What does Bruce Lee like to have for lunch?
Ans: Tha Lee

3) What happens to the theatre once a Bruce Lee movie is over ?
Ans: Kha Lee

4) What is Bruce Lee's sister-in-law's name?
Ans: Saa Lee

5) Bruce Lee's favorite breakfast?
Ans: Id Lee

6) Bruce Lee's favourite festival
Ans: Diwa Lee

7) Bruce Lee's favorite Actress
Ans: Sona lee

8) Bruce Lee's favorite Music
Ans: Qawa lee

9) What is Bruce Lee's most interesting job?
Ans: Coo Lee

10) When did Bruce Lee die?
Ans: Final Lee

11) How did Bruce Lee die?
Ans: With a Go Lee

12) What is Bruce Lee's favorite hill station
Ans: Kulu Mana Lee

13)What is Bruce Lee's nick name?
Ans: Mawa Lee

14)What is Bruce Lee's favorite Hindi movie?
Ans:Gharwa LEE Baharwa LEE

15)Who is Bruce Lee's favourite cricketer?
Ans:Saurav Gangu LEE
 

Add Comments

 
Add
 

  Comments on this journal

Login to find out (May 16, 2005 at 9:28am)
i thought it was funny